Plastové bazény Polman

Bazény Polman nabízí plastové bazény v různém provedení. Od zapuštěných po volně stojící oválné, kulaté, obdélníkové i atypické tvary. Mimo prodej uvedených typů bazénů nabízí firma Polman také příslušenství k zahradním bazénům, zastřešení bazénů, plastové jímky a šachty, dlažby pro venkovní bazény v mnoha variantách odstínů i povrchových úprav, lemy určené pro ukončení okraje bazénu a dále také bazénovou chemii. Recenze a reference nejen na bazény Polman jsou příznivé.                 

Plastové bazény Polman

Plastové bazény Polman vyrábí česká firma s letitou tradicí se sídlem v Jiřicích (Kostelec nad Labem). Firma Polman přináší, stejně jaké i jiní výrobci bazénů, zákazníkům v průběhu roku různé slevy. U některých výrobců bazénů můžete narazit dokonce na 50% slevu. Kdo si počká, ten se zkrátka dočká! Akce na bazény se opravdu vyplatí. Není tedy na škodu podívat se na ceníky a jednotlivé nabídky porovnat.

Bazény Polman recenze

Recenze na bazény Polman si můžete přečíst na webových stránkách firmy. Zde se můžete podrobně seznámit s referencemi zákazníků na služby a produkty této firmy.

Polman nabízí rovněž  zastřešení bazénu

  • Váš bazén ochrání hlavně jeho zastřešení. Proto systémy zastřešení nabízí mnoho prodejců bazénů.
  • Bazénové zastřešení Vám umožní využívat bazén od dubna do října bez nutnosti vytápění.
  • Bazén můžete využívat i při nepříznivém počasí.
  • Zastřešení bazénu výrazně sníží náklady na údržbu kvality vody.
  • Ochráníte Vaše děti a domácí mazlíčky před možným úrazem.
  • Díky zastřešení bazénu efektivně využijete sluneční energii při ohřevu vody.
  • Zabráníte znečištění mechanickými nečistotami (listí, prach, hmyz….).
  • Bazénové zastřešení je tvořeno konstrukcí segmentů z hliníkových profilů se spojovacími výztužemi v povrchové úpravě „elox“. Výplň segmentů s dutinkovým polykarbonátem v odstínu čirý, transparent s úpravou No drop nebo plný bezpečnostní oboustranně UV stabilizovaný.

►Podívejte se také na naši nabídku bazénů◄